Харків перетворився на центр високої моди: фото

Неділя, 19 листопада 2017, 11:31
«Kharkiv Fashion Business Days» відбуваються 18-19 листопада у національному академічному театрі опери та балету ім. М.В. Лисенка.
Харків перетворився на центр високої моди: фото

Про це повідомляє прес-служба міськради. 

Вели захід Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Успішний старт Kharkiv Fashion у квітні 2017 року продемонстрував гостру актуальність питань розвитку та підтримки модної індустрії в Харкові, просування її представників в Україні і закордоном, необхідність організації бізнес-форуму для обміну досвідом та пошуку потенційних партнерів як в Україні, так і за її межами. Новий формат KharkivFashion стане яскравою подією в світі моди і розвитку індустрії легкої промисловості.

В рамках міжнародного партнерського співробітництва Харкова з турецькими містами Бурса та Газіантеп 18-19 листопада 2017 р. відбудеться виставка турецьких виробників тканини, фурнітури, пряжі, швейних ниток і т. д. Традиційно, Бурса та Газіантеп є лідерами турецького ринку текстильного виробництва, в них сконцентрована найбільша кількість підприємств легкої промисловості.

Сьогодні в програмі - бізнес-форум, в якому візьмуть участь дизайнери, представники легкої промисловості, бізнесу, міської влади та науки. 

comments powered by HyperComments