Аграрії Харківщини роблять значний внесок у процвітання рідного краю й України, - Світлична

Неділя, 19 листопада 2017, 13:12
Сьогодні відзначається День працівників сільського господарства.
Аграрії Харківщини роблять значний внесок у процвітання рідного краю й України, - Світлична

Про це сказано у коментарі з нагоди Дня працівників сільського господарства на сайті ХОДА.

Публікуємо текст коментаря: 

"Вітаю всіх аграріїв Харківщини з професійним святом! Саме ви – люди праці з відкритою та щирою душею – складаєте той кістяк, на якому тримається вся українська нація. З покоління в покоління українці працювали на своїй родючій землі, власноруч забезпечуючи добробут своїх родин та розвиток нашої країни.

І сьогодні аграрії Харківщини роблять значний внесок у процвітання рідного краю й України. Цього року ви змогли знову перевершити себе – в нашій області було зібрано рекордний врожай. А це гарантує продовольчу безпеку та надає можливості для економічного зростання регіону.

У цей святковий день приміть слова щирої вдячності за вашу працю та любов до рідної землі. Нехай щедрі лани Харківщини завжди винагороджують ваш самовідданий труд багатими врожаями! Щиро бажаю вам здоров’я, щастя й родинного затишку, миру та злагоди!"

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.

Нагадаємо, 13 вересня 2017 року розпорядженням №664-р Кабінет Міністрів України схвалив Концепцію розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації на 2018-2020 роки. Також у проекті Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік», схваленого Урядом, на розвиток та підтримку фермерства пропонується направити 1 млрд гривень.

comments powered by HyperComments