Харків у порівнянні з іншими українськими містами, містами США і навіть Європи - дуже чисте і гарне місто, - Рудольф Джуліані

Понеділок, 20 листопада 2017, 15:56
Радник Президента США Дональда Трампа, колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані відвідав Харків.
Харків у порівнянні з іншими українськими містами, містами США і навіть Європи - дуже чисте і гарне місто, - Рудольф Джуліані

Про це повідомляє прес-служба міськради. 

Під час пес-конференції Рудольф Джуліані назвав Харків дуже чистим містом - в порівнянні з іншими містами України і не тільки. За словами Джуліанні, Харків за цим параметром виграє навіть у міст США та Європи. 

Він також зазначив, що можна помітити, що людям Харків подобається, і це - дуже позитивний момент. 

Похвалив Джуліані і архітектуру міста - у тому числі площа Свободи і парк Горького. У ньому американець особливо відзначив колесо огляду. Його він порівняв з паризьким. 

Також Рудольф Джуліані взяв участь у нараді «Харків - безпека і правопорядок». Джуліані прокоментував ідею створення Єдиного ситуаційного центру для реагування на масові події, який з`явиться в Харкові. Він зазначив, що центр може бути набагато ефективніше, якщо в ньому буде працювати єдина багатоканальна лінія за типом американської 911. "Люди набирають номер 911, і з'єднують їх з оператором по всім службам поліцією, пожежниками, медиками. При цьому оператор знає про місцезнаходження абонента, щоб допомогти в будь-якому випадку", - розповів Джуліані.


 

comments powered by HyperComments