У Харкові обговорюватимуть питання євроатлантичної інтеграції України

Середа, 22 листопада 2017, 15:42
В місті відбудеться семінар «Україна-НАТО: формула безпеки», який має підвищити обізнаність громадян з даного питання.
У Харкові обговорюватимуть питання євроатлантичної інтеграції України

Захід пройде 24 листопада у рамках реалізації проекту «Україна-Солідарність-НАТО». Під час семінару заплановане проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи, спрямованої на підвищення рівня обізнаності громадян з питань євроатлантичної інтеграції України.

У заході братиме участь голова Постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фріз, представники ХОДА, викладачі, студенти та курсанти українських вишів, аналітики, соціологи, експерти та представники громадських організацій.

Семінар пройде в приміщенні в ХНУ ім. В. Н. Каразіна (майдан Свободи, 6, Колонна зала Північного корпусу). Початок – о 11:00. Реєстрація розпочнеться о 10:30. Трансляція семінару відбудеться на офіційній сторінці проекту «Україна-Солідарність-НАТО» у Faceebook.

Також в Харкові відбудеться обговорення процесу, який дозволить здійснювати контроль над реалізацією реформ. 27 листопада з 14:00 до 16:00 пройдуть відкриті обговорення на тему «Харківська фабрика реформ. Європейські рецепти для енергетики». Завдання круглого столу полягає в обговоренні нових інструментів, які дозволять здійснювати контроль над процесом реформ на місцях та можливостей отримання підтримки для здійснення відповідного моніторингу.

comments powered by HyperComments