Харківській університет покаже найновіші археологічні знахідки

Четвер, 23 листопада 2017, 11:51
У музеї ХНУ ім. В.Н. Каразіна стартує виставка археологічних знахідок 2017 року.
Харківській університет покаже найновіші археологічні знахідки

Виставка, присвячена новим археологічним знахідкам, відкриється 24 листопада о 15:30 в приміщенні Музею археології. Захід відбудеться в межах наукової конференції-презентації «Проблеми дослідження і охорони культурно-історичної спадщини України. Підсумки польових досліджень 2017 року».

Дана конференція має інформувати наукову громадськість про найновіші археологічні дослідження, що сприятиме охороні культурно-історичної спадщини та популяризації знань з археології, історії та краєзнавства.

На конференції виступлять науковці, які представляють усі науково-дослідні центри Харкова. Це будуть спеціалісти, які займаються питаннями вивчення і охорони археологічних пам’яток як на території Слобожанщини, так і сусідніх областей. Тематика доповідей охопить проблеми, пов’язані з дослідженням археологічних пам’яток від палеоліту до пізнього середньовіччя.

Дана конференція стане не єдиним публічним заходом, який проведе Каразінський університет. 23 листопада 2017 року в приміщенні вишу проходитиме День донора.

comments powered by HyperComments