У Харкові відбудеться Марафон вакансій

Понеділок, 27 листопада 2017, 15:03
Харків’яни, які шукають роботу, можуть відвідати онлайн-виставку працевлаштування.
У Харкові відбудеться Марафон вакансій

У Харкові відбудеться онлайн-виставка працевлаштування «Марафон вакансій - 2017», передає прес-служба ХОДА. 29-30 листопада всі охочі зможуть ознайомитися з вакансіями та пройти співбесіду з потенційними роботодавцями. Причому, не покидаючи власного житла.

«Марафон вакансій - 2017» буде проходити на інтернет-платформі ExpoUniverse. Дана виставка буде доступною 24 години на добу. А щодо представників роботодавців, то вони будуть перебувати в онлайн-режимі з 10:00 до 18:00. На платформі буде розміщена повна інформація про компанію та надані в її межах вакансії. Крім того, всі охочі зможуть відправити резюме та пройти онлайн-співбесіду в режимі відеозв'язку. Участь в «Марафоні вакансій» абсолютна безкоштовна.

Цільовою  аудиторією онлайн виставки є студенти і випускники та інші зацікавлені у працевлаштуванні особи. На виставці будуть представлені великі організації і компанії різних напрямків і галузей Харківської області, такі як «Epam», «САН ІнБев Україна», «FreshLine», «EBC Group», «Япошка», «City Sites», «Global Bilgi», «Adelina Call Center», «Dealist Solutions», «FluentPro Software», «Personnel Service», «Майстер Сервіс», «Galaxy models agency», «Skyeng», «Vinson Agency», «КИСЕТ» та інші.

Як повідомляла «Справжня варта», минулого тижня на грип та ГРІВІ захворіло більше мешканців Харківської області, аніж попереднього. В період з 20 по 26 листопада тут захворіло 9037 людей. Проте в жодному районі показник порогового рівня не був перевищений.

comments powered by HyperComments