Погром на знімальному майданчику в Харкові: офіційний коментар поліції

Вівторок, 28 листопада 2017, 19:06
Інформація про інцидент на знімальному майданчику серіалу «За законами військового часу» зареєстрована в Журналі єдиного обліку Київського відділу поліції. Проводиться перевірка.
Погром на знімальному майданчику в Харкові: офіційний коментар поліції

Як повідомили в Головному управлінні Нацполіціі в Харківській області, 28 листопада о 12:40 до Київського райвідділу поліції надійшло повідомлення про те, що на знімальний майданчик по вулиці Кирпичева зайшли близько 30 осіб і почали заважати знімальному процесу.

На місце події відразу ж виїхало керівництво відділу поліції, слідчо-оперативна група і патрульні. Опитавши свідків, співробітники поліції встановили, що постраждалих в результаті даної пригоди немає, матеріальний шкоди не завдано, із заявами в поліцію ніхто не звертався.

Як повідомляла «Справжня Варта», активісти Національного корпусу зруйнували декорації знімального майданчику, розташованого на території НТУ «ХПІ». На думку активістів, даний серіал пропагує ідеї СРСР і прославляє НКВС. Після погрому вони розвісили по знімальному майданчику знімки із зображенням розстріляних працівниками НКВС українців. 

comments powered by HyperComments