На Салтівці невідомі підірвали аптеку

Середа, 29 листопада 2017, 13:23
Вибух стався на Ювілейному проспекті в одній з харківських аптек.
На Салтівці невідомі підірвали аптеку

На даний момент правоохоронці встановлюють обставини вибуху, передає поліція Харківщині. Інформація про інцидент надійшла до чергової частини Московського відділу поліції сьогодні, о 4:00. Внаслідок вибуху жодна людина не постраждала.

За вказаною адресою виїхали представники слідчо-оперативної групи відділу та фахівці вибухотехнічного управління харківської поліції. Правоохоронцями була оглянута територія площею в 100 м.кв. Вони встановили, що невідомими особами було розбите скло в приміщенні. Зловмисники кинули туди вибуховий предмет. За попередніми даними, це була граната. Так вони і здійснили це вибух. Поліцейські зібрали докази та направили їх на експертизу.

Даний випадок був внесений до Журналу єдиного обліку. Вирішується питання щодо кваліфікації даної події за Кримінальним кодексом.

Як повідомляла «Справжня варта», що цього року на Харківщині зникло з дому понад 300 дітей та підлітків. З них 143 дитини ще не досягли чотирнадцятирічного віку. На даний момент в процесі розшуку знаходиться один неповнолітній.

comments powered by HyperComments