«Ці світлини несуть непідробні емоції» – Світлична про виставку в Харкові

П'ятниця, 1 грудня 2017, 10:52
У Харкові відкрилася ХІХ Міжнародна фотовиставка газети «День».
«Ці світлини несуть непідробні емоції» – Світлична про виставку в Харкові

До 23 грудня жителі Харкова і області зможуть побачити 200 світлин, що відображають життя України за цей рік.

Проект реалізується за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної. Вхід на виставку, що проходить у фойє ХНАТОБу, - безкоштовний.

«Ми стали першим – після національної презентації – регіоном, який прийняв цю гарну виставку, - відзначила на відкритті виставки керівник області. -  Ці світлини несуть непідробні емоції. Ви бачите, що це не постановочні кадри, це справжня картина життя. Сподіваюся, що ця виставка дасть можливість краще зрозуміти Україну й українців, а також підвести підсумки 2017 року та зробити власні висновки. Чекатимемо на вас і наступного року».

Заступник головного редактора газети «День» з питань розвитку Анна Мазуренко відзначила, що партнерські стосунки видання з нашим регіоном укріплюються. І той факт, що саме з Харківщини стартує всеукраїнське турне виставки «Дня» є переконливим доказом цього.

«Ми будемо їздити з цими роботами по всій Україні. Ця виставка жива, вона об’єднує людей, доносить правильні сенси, - сказала Анна Мазуренко. - Тому я дуже дякую нашим надійним партнерам. Ми дуже раді, що в Харкові є такі достойні люди, як Юлія Світлична та її неймовірна команда, яка нам дуже допомогла та посприяла в реалізації цього проекту».

Усі, хто прийде подивитися на роботи, що представлені на виставці, матимуть змогу проголосувати за кращу роботу. Професійне журі головний приз фотоконкурсу «Дня» віддало роботі «Фея переселенців».

comments powered by HyperComments