Реконструкція Губарівського шляхопроводу підходить до кінця

П'ятниця, 1 грудня 2017, 11:33
Як повідомляють в Службі автомобільних доріг у Харківської області, згодом проїзд по шляхопроводу стане безпечнішим.
Реконструкція Губарівського шляхопроводу підходить до кінця

За словами Сергія Коваки, начальника відділу з ремонтів, експлуатаційного утримання автомобільних доріг, штучних споруд і безпеки руху САД у Харківській області, на даний момент на шляхопроводу улаштовують конуси асфальтобетонного покриття на споруді, встановлюють перильне огородження та фарбують конструкції. Також триває асфальтація під’їздів до шляхопроводу.

Будівництво шляхопроводу стартувало у березні поточного року. До цього протягом десяти років автомобілісти були змушені робити гак у 7 км. За словами Коваки, з введенням до експлуатації шляхопроводу рух транспорту стане більш безпечним. Завдяки йому автомобілістам більше не доведеться перетинати залізничне полотно. Вони просто будуть їхати над ним.

Також тривають роботи й на шляхопроводі поблизу селищі Пісочин. Сергій Ковака розповів, що на правій половині споруди роботи вже завершені. Було приведене армування та бетонування накладної плити, тротуарів, влаштовані деформаційні шви, укладено два шари асфальтобетонного покриття, гідроізоляцію, дренаж, встановлені перильні та бар’єрні огорожі. Проводяться демонтажні роботи на другій половині споруди.

Як повідомляє «Справжня варта», на проспекті Людвіга Свободи буде тимчасово обмежений рух транспорту. Проїзд буде заборонено з 23:00 1 грудня до 8:00 7 грудня. Перекриття проспекту це пов'язано з облаштуванням на проспекті тимчасової об'їзної дороги.

comments powered by HyperComments