Під час пожежі в приватному будинку загинула людина

П'ятниця, 1 грудня 2017, 13:06
В приватному житловому будинку Куп’янського району сталася велика пожежа.
Під час пожежі в приватному будинку загинула людина

Інформація про пожежу в приватному житловому будинку міста Куп’янськ надійшла сьогодні, 1 грудня, о 01:41. Місцеві мешканці не змогли одразу виявити загоряння, адже будівля стояла осторонь інших будинків, повідомляє ГУ ДСНС України у Харківській області. Тому про пожежу вони дізналися лишень тоді, коли на ній вже горів дерев’яний дах.

На місце пожежі одразу прибули рятувальники, які приступили до ліквідації загоряння. Під час гасіння пожежі вони під зруйнованими конструкціями будинку виявили тіло 76-річної господарки . Жінка була без ознак життя. Площа загоряння склала близько 30 кв.м. О 02:00 пожежа була локалізована, о 10:27 – ліквідована. Вірогідною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі на твердому паливі.

На днях в Харкові також сталася велика пожежа в приватному житловому будинку. Вогнем був охоплений дах будинку, внутрішні приміщення 2-го та 3-го поверхів, а також перекриття між цими поверхами і горищне перекриття. Пожежники змогли ліквідувати загоряння. На щастя, постраждалих не було.

comments powered by HyperComments