Військові в шпиталі отримали подарунки до дня ЗСУ

Вівторок, 5 грудня 2017, 09:32
В рамках благодійної акції «Бажаємо здоров’я!» для бійців, які лікуються у військовому шпиталі, зібрали побутову техніку та сувеніри від дітей.
Військові в шпиталі отримали подарунки до дня ЗСУ

Наприклад, пацієнти Військово-медичного клінічного центру Північного регіону отримали телевізори, холодильники, мікрохвильові пічки, водонагрівачі та іншу побутову техніку. А діти передали військовим сотні малюнків та плакатів.

«Сподіваюся, що ці подарунки і малюнки, в кожному з яких міститься частинка душі юних патріотів, сприятимуть скорішому одужанню та поверненню до строю хлопців і дівчат, – підкреслив директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов.

Юрій Калгушкін, військовий комісар Харківського обласного військкомату, зазначив, що на початку акції «Бажаємо здоров’я!» дітям було запропоновано намалювати малюнок чи написати листа для військових, які зараз проходять лікування в шпиталі. Але згодом до них приєдналися і дорослі, які також хотіли зробити подарунки від себе. Учасників акції було багато. Тому частина дитячих малюнків була передана пацієнтам санітарних частин армійських з’єднань, які залучаються до проведення антитерористичної операції на Донбасі чи несення бойового чергування.

Як повідомляла «Справжня варта», на Харківщині заплановане будівництво понад 50 сільських амбулаторій. В цих закладах мешканці сіл зможуть отримати таку ж саму медичну допомогу, як у районних центрах.

comments powered by HyperComments