За ініціативи Світличної на придбання мультимедійних кабінетів природничих наук виділено 4,5 млн грн

Четвер, 7 грудня 2017, 14:24
Мультимедійні кабінети отримають 13 навчальних закладів області.
За ініціативи Світличної на придбання мультимедійних кабінетів природничих наук виділено 4,5 млн грн

Мультимедійні комплекси – велика допомога для вчителів.  Вони дають нам змогу доносити нові знання дітям, використовуючи близькі для них технології – комп’ютери, інтернет. Завдяки цьому обладнанню вчителі мають можливість проводити лабораторні роботи та практичні заняття на високому рівні. Це особливо важливо для природничих наук, адже з`являється змога наочно пояснити процеси та явища на клітинному рівні, розповісти про мікросвіт.

На сесії облради 7 грудня 2,4 млн грн було виділено на оснащення кабінетами фізики, хімії, біології, географії та математики чотирьох опорних шкіл, створених після 1 вересня: Криштопівської ЗОШ (Близнюківський район), Краснокутської гімназії, Садовської ЗОШ (Лозівський район) та Троїцького НВК (Первомайський район).

Крім того, 2 млн 160 тис. грн спрямують на придбання сучасних кабінетів з мультимедійним обладнанням для гімназій, колегіумів та ліцеїв з поглибленим вивченням природничих та математичних предметів. Серед них - Вовчанський ліцей №2, Дергачівська гімназія №3, Слобожанський ліцей №1 (Зміївський район), Красноградська гімназія «Гранд», Курилівський ліцей (Куп'янський район), Пісочинський колегіум (Харківський район), Безлюдівський юридичний ліцей (Харківський район), Куп'янська гімназія №1 та Люботинська гімназія №1.

Тендерні процедури щодо закупівлі кабінетів розпочнуться найближчим часом. Обладнання заклади отримають на початку наступного року.

Нагадаємо, нещодавно нове мультимедійне обладнання отримала Мурафська школа Краснокутського району на Харківщині.

comments powered by HyperComments