Світлична розповіла про плани щодо Ізюмської центральної міської лікарні на 2018 рік

П'ятниця, 8 грудня 2017, 15:34
Робота із закупки нового обладнання для Ізюмської центральної міської лікарні продовжиться наступного року.
Світлична розповіла про плани щодо Ізюмської центральної міської лікарні на 2018 рік

Про це повідомила губернатор Харківщини Юлія Світлична, передає прес-служба ХОДА.

Нагадаємо, раніше Юлія Світлична зазначала, що за останні 40 років капітальний ремонт у Ізюмській міській лікарні не проводився жодного разу. Тому їй вдалося домогтися виділення необхідних коштів на капітальний ремонт Ізюмської центральної міської лікарні.

На ремонт Ізюмської центральної міської лікарні цього року було виділено 30 млн грн. На даний момент у закладі завершують роботи з реконструкції даху (плаский дах змінюють шатровим), вже утеплили стіни та замінили вікна на енергоощадні. Також замінено системи опалення, водопостачання та водовідведення, пожежний водогін. Завершують внутрішні ремонтні роботи в приміщеннях 4-го поверху, ремонт триває на 2-му поверсі та в вестибюлі лікарні.

За словами керівника області, до кінця року планують завершити реконструкцію двох поверхів лікарні, ще два приведуть до ладу наступного року.

Об`єкт важливий не лише для мешканців району. З 2014 року лікування тут проходило десятки ВПО та українських військових. За інформацією голови ХОДА, з часів початку АТО тут було прооперовано 284 військових.

comments powered by HyperComments