Стало відомо, які розваги пропонують харків’янам на свята

Вівторок, 12 грудня 2017, 08:03
Вже був затверджений план заходів до новорічних та різдвяних свят.
Стало відомо, які розваги пропонують харків’янам на свята

Стартують святкові заходи з відкриття головної ялинки міста, яке відбудеться 19 грудня о 17.00 під час відзначення Дня святого Миколая. Того ж дня в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького, Харківському муніципальному  культурному центрі, палацах дитячої та юнацької творчості, школах мистецтв, бібліотеках відбудуться святкові заходи для дітей.

22 грудня у Харківському театрі музичної комедії і 25 грудня у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка стартує серія новорічних вистав.

На 24 грудня заплановане відкриття ялинки в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького. Там відвідувачі можуть взяти участь в низці святкових заходів. Крім того, під час зимових канікул там проходитимуть різного роду розважальні програми. 31 грудня мешканці та гості міста можуть зустріти Новий рік на площі Свободи. Святкова програма триватиме 23:00 до 2:00 1 січня. В різних районах Харкова будуть проходити дитячі майстер-класи, спортивні турніри, фестивалі та книжкові виставки.

Як повідомляла «Справжня варта», на площі Свободи в межах новорічного ярмарку діятиме безкоштовна ковзанка. Покататися там можуть всі охочі. Щоправда, для цього необхідно мати власні ковзани. В протилежному випадку доведеться платити за прокат.

comments powered by HyperComments