Учасниця ДТП на Сумській заявила, що готова відбути покарання

Середа, 13 грудня 2017, 14:21
Клопотання про продовження запобіжних заходів Олені Зайцевої та Геннадію Дронову в Київському райсуді Харкова розглядають сьогодні, 13 грудня.
Учасниця ДТП на Сумській заявила, що готова відбути покарання

На сьогоднішньому засіданні одна з учасниць ДТП Олена Зайцева заявила, що винна в тому, що трапилося. Вона зазначила, що більше ніколи не планує сідати за кермо.

"Я визнаю свою провину, я готова нести відповідальність і готова понести покарання, яке дасть мені суд. Але, будь ласка, вибачте мене. Будь-які речовини, які у мене знайшли – вони опинилися в крові через знеболювальне, яке я приймала через свою проблему. Вибачте мене, я готова понести покарання", - цитує слова дівчини Trust.ua.

В ході заведания адвокат Юлія Козир знову спростувала інформацію про вживання її підзахисної наркотичних засобів. Вона заявила, що речовини в організмі, виявлені експертизою, є наслідком вживання Зайцевою напередодні "Пенталгіну".

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова відбулося зіткнення "Лексуса"  і "Фольксвагена". За кермом "Лексуса" була 20-річна Олена Зайцева, за кермом «Фольксвагена Туарег» - 49-річний Геннадій Дронов.

Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. У наслідок аварії загинуло 6 людей, п`ятеро - травмовані. Раніше  запобіжний захід Олені Зайцевій  вже був обраний - перебування в СІЗО до 16 грудня 2017 без можливості внесення застави. Такий же захід, утримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави, суд встановив для другого учасника аварії.

comments powered by HyperComments