Наступного року в кожному районі області буде спортивний майданчик зі штучним покриттям - Світлична

П'ятниця, 15 грудня 2017, 14:03
У Дергачівському НВК збудували спортмайданчик зі штучним покриттям та реконструювали спортзалу.
Наступного року в кожному районі області буде спортивний майданчик зі штучним покриттям - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Дергачівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний заклад» є осередком розвитку спорту в районі, говорять учителі.

«Цього року наша школа відзначає століття з дня заснування, і завдяки допомозі Юлії Світличної до цього ювілею ми отримали відремонтовану спортзалу, відремонтовану покрівлю, по всій будівлі замінили вікна на енергоощадні, - перераховує директор НВК Ніна Зєнькова. – А головне – здійснилася мрія наша та дітей: ми отримали майданчик зі штучним покриттям, де діти зможуть займатися футболом».

Зараз у НВК займаються близько 400 школярів та 75 дошкільнят. Сюди приїздять діти не лише з усього Дергачівського, але й з сусіднього Золочівського району.

Вітаючи учнів та педагогічний колектив з ювілеєм закладу й відкриттям нової спортивної зони, голова ХОДА відзначила, що розвитку освіти й спорту в області приділяється велика увага.

«Наступного року в кожному районі області буде такий спортивний майданчик зі штучним покриттям, щоб молодь мала можливість займатися спортом», - сказала Юлія Світлична.

Вона також відзначила, що таке значне укріплення матеріально-технічної бази Дергачівського НВК стало можливим завдяки об’єднанню зусиль обласної та районної влади та допомозі з держбюджету. Зокрема, на будівництво майданчика зі штучним покриттям було спрямовано 1 млн грн з обласного бюджету, ще 400 тис. грн – місцеві кошти.

Керівник області вручила директору школи сертифікат на 10 гімнастичних матів для нової спортзали. Також під час заходів вона за дорученням Президента України передала відзнаку «Заслужений  вчитель України» вчителю фізкультури Дергачівського НВК Світлані Желтобрюх.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше,Юлія Світлична зазначила, що обласна влада комплексно підходить до розбудови спорту на Харківщині. Також вона проанонсувала, що фізкультурно-оздоровчі комплекси з'являться у кожному районі Харківщини.

Також йшлося про те, що здача в експлуатацію найсучаснішого спортивного комплексу в Пісочині запланована на 2018 рік.

comments powered by HyperComments