Процес оновлення обладнання у Дергачівській ЦРЛ триватиме й наступного року, - Світлична

П'ятниця, 15 грудня 2017, 15:43
У Дергачівській ЦРЛ завершили капремонт поліклінічного відділення та оновили обладнання.
Процес оновлення обладнання у Дергачівській ЦРЛ триватиме й наступного року, - Світлична

Про це повідомила прес-служба ХОДА.

У 2017 році у закладі утеплили фасад, оновили покрівлю,відремонтували кабінети, також було закуплено нове обладнання.

Під час відвідання ЦРЛ голова ХОДА також відкрила оновлений флюорографічний кабінет, у якому провели капремонт та встановили сучасний цифровий флюорограф.

У поліклінічному відділенні Дергачівської ЦРЛ за рік приймають понад 45 тисяч пацієнтів. Тут працюють 56 лікарів, а допомогу надають за 27 спеціальностями.

Під час спілкування з колективом ЦРЛ Юлія Світлична зауважила, що процес оновлення обладнання в закладі триватиме й наступного року.

«Закривати заклади охорони здоров’я ніхто не збирається. Ми продовжимо укріплювати матеріальну базу, проводити ремонти в медичних закладах, - підкреслила голова ХОДА. - Наступного року також будемо підтримувати Дергачівщину. Ремонти доріг, ремонти закладів освіти, охорони здоров’я, соціальної інфраструктури… Будемо робити все, щоб укріплювати один з районів, що знаходиться поблизу міста обласного значення, та будемо в цілому розвивати Харківську область, щоб люди відчували реальний результат».

Нагадаємо, раніше Юлія Світлична зазначала, що за останні 40 років капітальний ремонт у Ізюмській міській лікарні не проводився жодного разу. Тому їй вдалося домогтися виділення необхідних коштів на її капітальний ремонт.

comments powered by HyperComments