Усі служби регіону постійно мають бути готовими до ймовірного погіршення погодних умов, - Світлична

Вівторок, 19 грудня 2017, 15:42
Юлія Світлична доручила всім службам регіону перевірити готовність до погіршення погоди.
Усі служби регіону постійно мають бути готовими до ймовірного погіршення погодних умов, - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Мова про це йшла сьогодні, 19 грудня, під час Всеукраїнської селекторної наради. Головував на ній Прем`єр-міністр Володимир Гройсман. Необхідність у проведенні такого заходу виникла через погіршення умов на півночі та у центрі країни. Там лише за добу випало до половини місячної норми опадів.

Циклон має оминути регіон, проте губернатор Харківщини все рівно доручила всім службам перевірити готовність до ймовірної негоди.

«Заготовити та мати в наявності всі посипкові матеріали для того, щоб розчищати дороги та тримати їх у належному стані. Проїзд має бути забезпеченим як на дорогах державного значення, так і на місцевій мережі. Важливо забезпечити координацію дій як обласних служб і відомств, так і районних підрозділів і служб міст обласного значення», - відзначила керівник області.

Вона наголосила, що кожен з керівників на місцях несе особисту відповідальність за формування та забезпечення роботи бригад, які в разі необхідності оперативно реагуватимуть на пориви ліній електропередачі та пов’язані з ними скарги місцевих жителів.

comments powered by HyperComments