Харків’яни вальсуватимуть заради допомоги хворим дітям

П'ятниця, 22 грудня 2017, 14:15
У Харкові відбудеться Різдвяний бал під навою «Добро творити легко. Так буде завжди!».
Харків’яни вальсуватимуть заради допомоги хворим дітям

Всі виручені під час балу кошти підуть на забезпечення потреб пацієнтів Обласного спеціалізованого будинку дитини N 1. У тому числі на них буде куплене обладнання медичного автомобілю, який частково був придбаний на благодійні внески.

«Так чудово співпало що саме в період різдвяних свят ми вирішили провести цей Різдвяний бал, – розповіла Світлана Проценко, директорка школи №11, – і не зовсім знайомий формат балу ми вирішили також змінити. Адже він буде складатися з двох частин. Перша – це благодійна лотерея та концерт за участі дітей. І друга частина, не менш важлива, яка розкриє потенціал тих хто, можливо, не «загорівся» цією ідеєю – це театр «Тимур», який дасть прем’єрну виставу.

Під час балу буде розіграний спектакль «Донька розбійника або так буде завжди», поставлений за відомим твором Астрід Ліндгрен. Незважаючи на те, що оригінальна казка була написана багато років тому, вистава зачіпатиме актуальні проблеми сьогодення. Наприклад, актори театру «Тимур» розкажуть як діти, будучи найменш захищеною категорією населення, страждають від війни.

«Вже багато років в нашій країні йде війна, – зазначив Антон Жиляков, керівник дитячого театру «Тимур»,  – і у кожного дорослого є власний погляд на дану проблему. Ми будемо говорити про це під час спектаклю з точки зору дитини».

За її словами, мета даного аукціону не обмежується виключно збором коштів. Він ще дає можливість людям зробити добру справу. При цьому, не маючи якихось значних коштів, які зазвичай необхідні для участі в аукціонах. Там продаватимуться лотерейні білети, ціни на які будуть пристосовані до людей з різними матеріальними можливостям. За словами організаторів,  це буде затишне родинне свято, цікаве для людей різного віку.  

comments powered by HyperComments