Поліцейські дарують харків'янам подарунки за обережне водіння

Неділя, 24 грудня 2017, 17:49
Національна поліція України розпочала інформаційну кампанію за безпечний рух на дорогах нашої держави.
Поліцейські дарують харків'янам подарунки за обережне водіння

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Харкова на сторінці у Фейсбуці. 

"Керувати – це більше, ніж тримати кермо. Керувати – це контролювати себе та ситуацію на дорозі. Бути відповідальним, уважним, поважати інших учасників руху та цінувати життя – своє та чуже. Ми вдячні кожному, хто керує, а не просто сидить на місці водія, і хочемо, щоб нас було більше. Долучайтеся до руху – вибирайте наліпки на авто, щоб усі розуміли: ви – не просто сидите за кермом, ви – керуєте ним, розуміючи усю відповідальність за свої дії", - сказано в повідомленні. 

Кампанія “Керуй!” прагне надихнути всіх учасників руху до безпечної їзди. Усі бажаючі долучитись до соціальної ініціативи #КЕРУЙ мають завітати до Управління патрульної поліції у місті Харкові за адресою: вулиця Шевченка, 26, 3-й адміністративний корпус, 805 кабінет "Прес-служба" та отримати тематичну наліпку з серії "за кермом".

Обов'язковими умовами після отримання наліпки є необхідність наклеїти її на свій автомобіль, викласти про це фото в соціальних мережах з хештегами #Керуй та #Керуй_Харків. А найголовніше, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

comments powered by HyperComments