Харківський виш буде співпрацювати з австралійським університетом

Четвер, 28 грудня 2017, 12:21
27 грудня Харківський національний університет радіоелектроніки відвідав професор Австралійського національного університету Сергій Богомолов.
Харківський виш буде співпрацювати з австралійським університетом

Про це повідомила прес-служба ХНУРЕ на сторінці у Фейсбуці. 

"В ході робочої зустрічі сторони обговорили підготовку до проведення спільного workshop на базі факультету Комп’ютерних наук, виконання спільних проектів та програм, підготовку PhD студентів, а також можливості різностороннього співробітництва між Австралійським Національним Університетом та ХНУРЕ", - йдеться у повідомленні. 

Також повідомляється, що у ході бесіди з ректором ХНУРЕ, професором Валерієм Семенцем, були узгоджені подальші напрямки співпраці.

"Крім того, Сергій Богомолов провів відкриту презентацію для студентів, аспірантів і викладачів «Особливості підготовки PhD студентів в Австралії», а також розповів про свої наукові дослідження в галузі моделювання кібер-фізичних систем і розробці надійних систем", - повідомляє прес-служба ХНУРЕ.

Нагадаємо, як повідомляла "Справжня Варта" раніше, харківські студенти можуть взяти участь у конкурсі на здобуття стипендії за програмою Opportunity Funds, яку надає Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США.

 

comments powered by HyperComments