Блискучі результати харківських спортсменів у цьому сезоні будуть мати потужне продовження наступного року, - Світлична

Четвер, 28 грудня 2017, 14:34
Губернатор Харківщини привітала спортсменів з новорічними святами та вручила державні нагороди, якими їх нагородив Президент України.
Блискучі результати харківських спортсменів у цьому сезоні будуть мати потужне продовження наступного року, - Світлична

Про це голова ХОДА Юлія Світлична повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Керівник області за дорученням Президента України передала ордени «За заслуги» ІІ та ІІІ ступеня багаторазовим призерам чемпіонатів Європи та світу, трикратним учасникам Олімпійських ігор фехтувальникам Дмитру Карюченку та Максиму Хворосту. Орден «За заслуги» ІІІ ступеню також отримав Валерій Даніленко - тренер переможця цьогорічного чемпіонату Європи з боксу Юрія Шестака, повідомляє прес-служба ХОДА. 

Юлія Світлична привітала спортсменів та їх тренерів з досягненнями 2017 року та побажала ще більших успіхів у 2018-му. Вона підкреслила, що спортсмени Харківщини цього року здобули на міжнародних змаганнях 425 медалей різного ґатунку. І цей результат є чи не найкращим за всю історію регіону.

"Ми приділяємо велику увагу розвитку спорту. І розвиваємо спорт не тільки на Харківщині, але й намагаємося заявити про Харків далеко за його межами, - наголосила керівник області. - Підтвердженням тому було й проведення в Харкові чемпіонату Європи з боксу цього року – надзвичайна подія, якої ніколи не було в Україні. Ми повернули футбол у Харків, і сьогодні кожен уболівальник може насолоджуватися грою команд, які виступають на найкращих аренах світу. Дуже сподіваюся, що цей рік і ці результати - тільки початок нашої великої заявки на те, що Харків – спортивна столиця України".

Губернатор Харківщини пообіцяла, що наступного року фінансування розвитку галузі спорту в області ще збільшать. 

Нагадаємо, як раніше повідомляла "Справжня Варта", Юлія Світлична вручила легкоатлету Богдану Бондаренку та його тренеру державні нагороди.

Також ми писали про те, що цього року стало зрозуміло, що спорт великих досягнень нарешті твердо закріпився в Харкові.

comments powered by HyperComments