Світлична - Богдану Бондаренку та його тренеру: Ви знаєте, що ми - завжди поруч

П'ятниця, 22 грудня 2017, 12:39
Юлія Світлична вручила легкоатлету Богдану Бондаренку та його тренеру державні нагороди.
Світлична - Богдану Бондаренку та його тренеру: Ви знаєте, що ми - завжди поруч

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Легкоатлет Богдан Бондаренко - бронзовий призер ХХХI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. 22 грудня голова ХОДА передала Богдану Бондаренку орден «За заслуги» II ступеня. Особистий тренер спортсмена Віктор Бондаренко отримав орден «За заслуги» III ступеня.

«Мені дуже приємно вручити ці державні нагороди. Хочу подякувати вам від усієї Харківської області, від українського народу і особисто від Президента України Петра Порошенка за вашу працю, за ваш внесок у розвиток спорту, за вашу бійцівську витримку, за те, що ви боретесь і перемагаєте. Ми пишаємося нашими спортсменами, які завойовують найкращі нагороди на європейських, світових змаганнях і, звісно, Олімпійських іграх. Ми завжди готові підтримувати наших спортсменів. Ви знаєте, що ми - завжди поруч», - звернулася до Віктора та Богдана Бондаренків Юлія Світлична.

«Нам дуже приємно отримувати ці ордени з рук Юлії Світличної, яка дуже уважна до спортсменів і розвитку спорту в цілому. Ми відчували увагу і піклування під час підготовки до Олімпійських ігор. Також ми бачимо ті зміни, які відбуваються у нас в регіоні. За все це ми дуже вдячні очільниці області», - сказав тренер спортсмена Віктор Бондаренко.

Як раніше писала «Справжня Варта», Указом Президента України спортсмен був нагороджений орденом «За заслуги ІІ ступеню», а його тренер - орденом «За заслуги ІІІ ступеню». А в грудні 2016 року депутатський корпус Харківської облради підтримав ініціативу голови ХОДА про присвоєння Богданові Бондаренку звання Почесний громадянин Харківської області.

comments powered by HyperComments