Я вірю, що для Харківської області він стане роком миру та розвитку – Світлична

Неділя, 31 грудня 2017, 11:42
Голова ХОДА Юлія Світлична привітала мешканців Харківської області з Новим роком.
Я вірю, що для Харківської області він стане роком миру та розвитку – Світлична

«Дорогі земляки! Перед нами – Новий рік. Нові надії. Нові плани. Нові можливості. Я вірю, що для Харківської області він стане роком миру та розвитку. Адже саме цього бажає кожен із нас. За верстатом на заводі чи за кермом комбайна у полі. За монітором комп’ютера чи за пультом томографа. Перед дітьми у класі чи перед вболівальниками на трибунах.

Кожен з нас – студент та підприємець, учений та митець – робить свій внесок у те, щоб життя на Харківщині було більш заможним, комфортним та безпечним. Щоб у кожній родині були і хліб, і до хліба. Щоб люди праці були у пошані. Щоб молодь мала майбутнє. Щоб сила держави стояла на захисті її громадян. Щоб прапор України був символом перемог.

Вже сьогодні ми з вами заново відкриваємо Харківщину світу, робимо її центром міжнародної співпраці. Вже сьогодні ми будуємо нові школи, капітально ремонтуємо лікарні, відкриваємо концертні зали та нові стадіони.

І ми будемо послідовні у цій роботі.

Дороги, метро, обласна філармонія, сільські амбулаторії, сучасні спортивні майданчики в кожному районі області – ось лише частина планів на 2018 рік.

У кожній сфері є свій пріоритет. У кожній сфері Харківська область налаштована зробити крок уперед. І я переконана, що об’єднуючи зусилля, спираючись на підтримку Президента України та наших міжнародних партнерів, ми зможемо закріпити Харківщину на шляху розвитку. На європейському шляху.

Дорогі харків’яни! Жителі області!

Я бажаю вам щастя і добробуту в новому році.

Я бажаю вам визнання ваших успіхів та наснаги для втілення найсміливіших мрій.

Здоров’я, злагоди та добробуту вам та вашим близьким!

З Новим роком! З Різдвом Христовим!».

comments powered by HyperComments