У Харкові в результаті пожеж загинуло троє людей

Середа, 3 січня 2018, 15:22
Сьогодні в Харкові сталися дві пожежі під час яких загинули люди.
У Харкові в результаті пожеж загинуло троє людей

Сьогодні, 3 січня, в Московському районі Харкова сталася пожежа в одному з двоповерхових житлових будинків. Інформація про загоряння надійшла до пожежної частини о 02:26. Рятувальники, які прибули на місце пожежі, виявили, що у квартирі вогнем були охоплені домашні речі площею 10 м2. В тому ж приміщені було виявлено тіло чоловіка 1956 року народження.

Пожежа була локалізована о 02:26, а о 03:24 – остаточно ліквідована. Причини загоряння поки що що з’ясовуються.

Також о 00:42 надійшла інформація про пожежу, яка сталася в шестиповерховому будинку Індустріального району міста. Загоряння виникнуло на шостому поверсі. Полум’я розповсюдилось по всій квартирі, перекинулось на горище та сусідню квартиру. Загальна площа загоряння склала 250 м2.. Рятувальникам для ліквідації вогню довелося залучити додаткові сили.

Під час ліквідації загоряння рятувальники виявили тіла двох людей – власниці квартири 1967 року народження та її співмешканця 1961 року народження. Ще шістнадцять людей, які мешкали на верхніх поверхах, були евакуйовані. Роботу рятувальникам ускладнював той факт, що всі конструкції будинку були зроблені з дерева. Через що вогонь швидко розповсюджувався.

Пожежа була локалізована о 02:30, а о 03:40 – остаточно ліквідована. Згідно попереднім даним, загоряння могло вникнути через необережне поводження з вогнем.

comments powered by HyperComments