Світлична розповіла про будівництво ще двох сучасних центрів надання адміністративних послуг у Харкові

Четвер, 18 січня 2018, 16:32
У рамках програми соціально-економічного розвитку на Харківщині буде збудовано та реконструйовано близько 200 об’єктів у різних сферах. Серед головних проектів - будівництво ще двох сучасних центрів надання адміністративних послуг у Харкові в рамках реалізації проекту Кабінету міністрів.
Світлична розповіла про будівництво ще двох сучасних центрів надання адміністративних послуг у Харкові

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«У 2017 році ми збудували найбільший та найсистемніший ЦНАП в Україні та два центри надання послуг у районах Харкова. У цьому році такі центри з’являться ще у двох районах обласного центру», - розповіла Юлія Світлична.

Серед важливих об’єктів - продовження будівництва метрополітену: будуть збудовані дві станції, депо та оновлено рухомий склад на 25%. Також буде продовжено будівництво сміттєпереробного заводу в Дергачівському районі.

«Крім того, продовжимо будівництво філармонії. Я зроблю все, щоб вже у 2019 році в новій залі відбулися перші концерти», - пообіцяла голова ХОДА.

Нагадаємо, як раніше писала «Справжня Варта», Харківський регіональний центр надання адміністративних і соціальних послуг, який відкрили минулого року, є найбільшим та найпотужнішим в Україні. Він здатен обслуговувати близько 2000 осіб на добу, надаючи до 450 послуг. Центр надаватиме низку ексклюзивних послуг. Тут працюватиме «Вікно для іноземців», де можна буде зареєструвати місце постійного проживання чи тимчасового перебування, оформити громадянство або отримати консультаційні послуги. У «Молодіжному вікні» зареєструють шлюб, народжену дитину, візьмуть на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов тощо. Проект з будівництва Регіонального ЦНАПу реалізується в області спільно ХОДА, Харківською міською радою та міжнародними партнерами в рамках меморандуму про співпрацю між Харківською облдержадміністрацією та Посольством США в Україні.

comments powered by HyperComments