Синоптики попереджають мешканців Харківщини про ускладнення погодних умов

П'ятниця, 19 січня 2018, 14:54
В низці областей України очкуються пориви вітру, сніг та ожеледиця на дорогах.
Синоптики попереджають мешканців Харківщини про ускладнення погодних умов

Як повідомляє УкрГідрометцентр, сьогодні, 19 січня у західних, південних та східних областях України пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Вночі на Кіровоградщині, Черкащині, Київщині, Чернігівщині та Закарпатті місцями очікується сильний сніг, а на дорогах – ожеледиця.

Протягом 21-23 січня у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській областях очікується суттєве ускладнення погодних умов: сильні опади у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу та ожеледиця, посилення швидкості вітру до 15-20 м/с (місцями 25 м/с), хуртовини, снігові замети та  утворення та збільшення висоти снігового покриву до 20-30 см.

Сьогодні, 19 січня, в 229 релігійних спорудах Харківщини проходять урочистості з нагоди святкування Водохреща. Передбачається, що участь в святкових заходах братиме близько 110 тисяч громадян, передає Відділ комунікації поліції Харківської області.

Зокрема, задля проведення релігійних обрядів було облаштовано 159 відкритих водоймищ та джерел. Близько тисячі працівників поліції були залучені до охорони громадського порядку в місцях проведення масових заходів.

 

comments powered by HyperComments