Ми будемо підтримувати «Комунар» у питаннях завантаження виробництва, - Світлична

П'ятниця, 26 січня 2018, 15:14
26 січня голова ХОДА відвідала ДНВП «Об’єднання «Комунар».
Ми будемо підтримувати «Комунар» у питаннях завантаження виробництва, - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Губернатор Харківщини Юлія Світлична зустрілася з керівництвом та працівниками підприємства.

Також вона зазначила, що протягом минулого року завдяки зусиллям влади вдалося підвищити зарплату на 40%. Цього року ця робота буде продовжена. Зарплата буде підвищена ще на 20%.

«Підприємство перебувало у важкому стані. Підтримуємо його, щоб налагодити роботу. Останній рік «Комунар» завершив з прибутком вперше за декілька років. І це надало нам можливість протягом 2017 року на 40 % підвищити зарплату працівникам підприємства», - повідомила Юлія Світлична.

Вона відзначила, що на державне науково-виробниче підприємство нещодавно призначено нового генерального директора – Анатолія Яременка.

«Новий керівник бачить перспективи розвитку та формування розгалуженого портфеля замовлень. Ми будемо зі свого боку підтримувати «Комунар» у питаннях завантаження виробництва. Також домовилися про те, що цього року буде зростання зарплати - на 20%», - сказала Юлія Світлична.

Керівник області повідомила, що на даний момент ДНВП «Об’єднання «Комунар» уже не орієнтовано на один ринок збуту та має зростання внутрішнього попиту на свою продукцію. Серед перспективних напрямків завантаження заводу голова ХОДА відзначила можливість участі у виконанні держзамовлень та суміжних робіт для інших підприємств області.

«У Харківській області велика кількість промислових підприємств – понад 600, кожен третій житель регіону зайнятий у промисловості. Тому ми приділяємо особливу увагу її розвитку. І маємо в цьому підтримку Президента та Кабінету міністрів України», - наголосила Юлія Світлична.

Раніше ми повідомляли, що за рік у промисловості Харківщини було створено три тисячі робочих місць. Також губернатор Харківщини відзначила й позитивні тенденції в розвитку «Об'єднання «Комунар». Так, цей рік підприємство завершує з прибутком та має замовлення на наступний рік.

comments powered by HyperComments