Скандал на Харківському ОТБ: частина команди ранкового ефіру звільнилася

Справжня Варта  |  Вівторок, 30 січня 2018, 19:35
Терпіти щоденні безпідставні образи і приниження від продюсера каналу ОТБ Ганни Силаєвої журналістам набридло.
Скандал на Харківському ОТБ: частина команди ранкового ефіру звільнилася

Про це «Справжній варті» стало відомо із власних джерел.

Четверо співробітників, котрі створювали щоденну програму «Твій ранок», написали заяви. І тут же були звільнені. Не згодні з методами і стилем керівництва пані Силаєвої, котра, за їхніми словами, вдається до грубості і дискримінації, журналісти не виключають того, що питання перейде в судову площину.

Конфлікт із керівництвом ОТБ почався з перших же днів роботи нового продюсера Ганни Силаєвої, і триває вже не один місяць. Як з'ясувалося, набір людей у новий штат здійснювався взагалі неймовірно. Співробітників ловили в коридорах телекомпанії і вели до відділу кадрів для оформлення. Ніхто не дивився особистих справ, ніхто не цікавився професійним досвідом або тематичним спрямуванням. Тих же працівників, хто логічно просив час на роздуми, пані Силаєва тут же звільнила – без роздумів.

Окрім зневажливого ставлення до співробітників з боку керівництва, у Харкові, як, втім, і в інших областях, закрили більшу частину програм рішенням з Києва. Колективу пояснили це реформою суспільного телебачення. Але так, як здійснюється це реформування, ні в які ворота не лізе, кажуть співробітники каналу. В процесі реформування ефір скоротився до трьох телепрограм власного виробництва: шоу «Твій ранок», новини і вечірня програма «Тема дня». Під роздачу «реформаторів» потрапили навіть патріотичні програми, проекти про ветеранів АТО, про українських військових, які воюють на передовій. При цьому програми, створені «творчими одиницями» з команди пані Силаєвої, виявилися не тільки не кращими, а навіть гіршими. Наразі в ефірі ОТБ замість власних проектів – ретрансляція «нафталінових» (як вважають тепер уже колишні працівники) програм з «UA: Першого».

comments powered by HyperComments