На Харківщині посилять націонал-патріотичне виховання серед молоді

Середа, 31 січня 2018, 13:30
За словами заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева, цього року має бути посилена робота з національно-патріотичного виховання молоді Харківської області.
На Харківщині посилять націонал-патріотичне виховання серед молоді

Бабічев зазначив, що велика кількість заходів відповідної тематики зможе привернути більше людей до цього напрямку. Адже, як зазначив Бабічев, теперішня молодь – це та потенційна сила, яка здатна дати краще майбутнє країні. Саме тому значна увага має бути приділена національно-патріотичному вихованню молоді, тому, щоб вони розвивали в собі національну свідомість та формували громадянську позицію.

З цього приводу на території Харківської області будуть продивитися відповідні заходи та реалізовуватися різні програми. Особливу увагу також приділятимуть соціальній допомозі учасникам АТО та їх родинам. Пріоритетним буде і розвиток волонтерства.  

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно синоптики оголосили на Харківщині штормове попередження. Крім того, мешканцям міста порекомендували обходити будинки для того, щоб вберегтися від падаючого з дахів снігу.  

comments powered by HyperComments