Харків‘яни тепер можуть контролювати якість зробленого ремонту

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 2 лютого 2018, 18:30
У Харкові відбулася презентація проекту «Карта ремонтів житлових будинків Харкова».
Харків‘яни тепер можуть контролювати якість зробленого ремонту

За допомогою порталу проекту «Карта ремонтів» всі охочі зможуть побачити, скільки коштів було витрачено на ремонт того чи іншого будинку, дізнатися більше про стан будівель та якість ремонтних робіт. Загалом, даний проект розрахований на широку аудиторію харків‘ян.

«Ми разом з одеськими та київськими колегами реалізовуємо проект під назвою «Карта ремонтів», – розповів Євген Лісічкін, співзасновник Харківського антикорупційного центру, – це коли абсолютно всі ремонти в будинках, капітальні та поточні, можна побачити, зайшовши на цю «Карту ремонтів». Там можна побачити, скільки було витрачено коштів на будинок за останні 2-3 роки, які види ремонтів були зроблені і коли, хто був підрядником тощо. А також подивитися фотографії та залишити відгук».

За його словами, даний проект може також допомогти налагодити комунікацію між мешканцями міста, для яких робиться цей ремонт, та його замовником – Департаментом житлового господарства харківської міської ради. Також він дозволяє контролювати якість ремонтних робіт та, взагалі, їх наявність. Учасники проекту переконані, що це вкрай важливо, адже городяни мають знати на що витрачаються бюджетні кошти.

comments powered by HyperComments