Наступне засідання суду у справі ДТП на Сумській відбудеться майже за два тижні

Середа, 7 лютого 2018, 17:08
Перше засідання суду по суті у справі ДТП на Сумській відбудеться 19 лютого.
Наступне засідання суду у справі ДТП на Сумській відбудеться майже за два тижні

Сьогодні, 7 лютого, Київський районний суд Харкова переглядав запобіжний захід для підозрюваних Зайцевої та Дронова. Він був продовжений до 7 квітня. Отже, обидва фігуранти справи залишаться під вартою без можливості внесення застави. 

Також повідомляється, що дорозслідування, про яке йшла мова під час вчорашнього засідання (деякі з родичів потерпілив стверджували, що в результаті дорозслідування мають бути виключені пом`ягшувальні обставини для Зайцевої), не буде. Засідання по суті справи розпочнеться 19 лютого о 14.00. 

Нагадаємо, 18 жовтня о 20.45 на перехресті вулиці Сумській і пер.Мечнікова зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. На місці загинули п'ятеро людей, шестеро - госпіталізовані. Через кілька днів померла ще одна постраждала в аварії.

Київський районний суд Харкова 20 жовтня обрав для 20-річної водиетль Lexus Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (60 діб без права внесення застави). 8 листопада той же суд прийняв рішення взяти під варту другого учасника аварії - Геннадія Дронова - на 42 діб (без можливості внесення застави). Пізніше запобіжний захід був продовжений обом учасникам аварії. 

Підготовче засідання суду у справі ДТП на Сумській розпочалося 6 лютого. 

comments powered by HyperComments