Які дороги збираються ремонтувати у Харкові цього року

Середа, 7 лютого 2018, 19:15
Нинішнього року в Харкові планують закінчити реконструкцію Московського проспекту і вулиці Клочківської.
Які дороги збираються ремонтувати у Харкові цього року

Дорожники також планують виконати ремонт на вулицях Леся Сердюка, Гвардійців Широнінців, Академіка Павлова, Героїв Праці, частини проспекту Тракторобудівників, закінчити капремонт проспекту Любові Малої, вулиці Великої Панасівської, вулиці Довгалевського etc.

«Велика увага приділяється внутрішньоквартальним дорогам. У 2017 році ми зробили капітальний ремонт за 212 адресами, що вдвічі більше, ніж позаминулого року. Думаю, в 2018 році буде зроблено не менше. Голови райадміністрацій подали узгоджені списки пріоритетних напрямків у кожному районі. Як тільки дозволить погода, відразу вийдемо на ремонт», – пообіцяв директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимир Чумаков.

Будуть відремонтовані й мости – Купецький, Новий (проїжджа частина), Кузинський шляхопровід, шляхопровід на проспекті Льва Ландау, міст на Окружній дорозі, в районі Роганського житлового масиву.

Загалом на проведення поточного та капітального ремонту доріг, утримання вулично-дорожньої мережі в Харкові на 2018 рік виділено майже 900 млн грн.

«Справжя Варта» з'ясувала, коли запрацює система E-ticket у Харківському метро.

comments powered by HyperComments