У Харкові відкрили пам’ятну дошку олімпійському чемпіону

Неділя, 11 лютого 2018, 16:16
Дошка дворазовому олімпійському чемпіону Юрію Пояркову була відкрита на фасаді будівлі Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди.
У Харкові відкрили пам’ятну дошку олімпійському чемпіону

Відкриття меморіальної дошки відбулося вчора, 10 лютого. В урочистому заході взяли участь почесні мешканці міста, керівники Федерації волейболу України, ректори вищих навчальних заходів, спортсмени, а також родичі та друзі Юрія Пояркова. Вони розповідали, що Юрій Поярков за життя був щирою, інтелігентною, надійною та порядною людиною, а також – справжнім патріотом Харкова.

За словами відповідального секретаря міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища Олексія Хорошковатого, Юрій Поярков не просто так отримав звання почесного харків’янина. Коли це звання тільки з’явилося, спортсмен був у перший десятці людей, які його удостоїлись. Також Хорошковатий зазначив, що його заслуги були гідно оцінені мешканцями міста.

Після відкриття пам’ятної дошки відбулося покладання квітів учасниками заходу. Також того дня в Харківському обласному вищому училищі фізкультури і спорту пройшов Кубок пам'яті Юрія Пояркова з волейболу серед юнаків, дівчат та ветеранів.

comments powered by HyperComments