Зачули конкуренцію: з Харкова буде літати рейс у Бергамо

Середа, 14 лютого 2018, 21:54
Передбачаються польоти двічі на тиждень.
Зачули конкуренцію: з Харкова буде літати рейс у Бергамо

Не бажаючи лишитися за бортом у повітрі, авіакомпанія МАУ 14 лютого раптово заявила про запровадження прямих регулярних рейсів з Харкова в аеропорт Бергамо, розташований у 50 км на північний схід від Мілана. І навіть розклад оприлюднила. Вильоти з Харкова почнуться з 27 квітня по вівторках і п'ятницях (о 21:35), із Бергамо – по середах і суботах (о 00:40). Рейси виконуватимуться до 26 жовтня на літаках Boeing 737. Час у дорозі становитиме близько 3 годин.

Ціни на квитки МАУ також обіцяє демократичні. Переліт економ-класом за тарифом «тільки ручна поклажа» коштуватиме від 5000 грн в обидві боки. У систему також заведені лоу-кост ціни, за якими квитки, наприклад, на жовтень продаються за ціною від 2400 грн в обидва напрямки.

Між тим, «Справжня Варта» ще напередодні, 13 лютого, повідомила, що із квітня на харківський ринок зайдуть три авіакомпанії і відкриються авіарейси з нових напрямків: зокрема, до Мілану, Дортмунду, Катовіце та Тбілісі. «Із червня – ще п'ять нових рейсів: Барселона, Ларнака, Ріміні, Бургас, Тіват», – повідомила губернаторка Харківщини Юлія Світлична. Очікується, що вартість квитків, наприклад, у Дортмунд складатиме від $30, в Катовіце – від $20.

comments powered by HyperComments