На Харківщині був затриманий чоловік за незаконну вирубку дерев

Понеділок, 26 лютого 2018, 14:30
Місцевому мешканцю загрожує до трьох років позбавлення волі.
На Харківщині був затриманий чоловік за незаконну вирубку дерев

Про факт незаконної вирубки дерев правоохоронцям повідомив свідок, передає поліція Харківщини. За його словами, неподалеку селища Білий Колодязь невідомий чоловік займався тим, що вирубував дерева. Як виявилось згодом, своїми діями він завдав матеріальної шкоди на суму 58 000 гривень.

За вказаною адресою виїхали співробітники Вовчанського відділу поліції. Згодом ними був затриманий 38-річний мешканець Вовчаську. Зловмисник спиляв чотирнадцять дерев різних порід. На місці були також виявлені стовбури дерев, які чоловік вже встиг спиляти, бензопила та його власне авто.

За словами начальника Вовчанського відділу поліції Сергія Човпана, слідчий вже відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) КК України. Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3 років.

Нагадаємо, в ХОДА нещодавно заявили, що дії служб при ліквідації аварії на тепломережах були чітко скоординовані. Потрібно тільки завершити роботи на внутрішньобудинкових мережах 35 будівель.

comments powered by HyperComments