На харківських дорогах працює 370 одиниць техніки

Четвер, 1 березня 2018, 09:17
На даний момент комунальні служби розчищають дороги від снігу.
На харківських дорогах працює 370 одиниць техніки

За словами заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, нині на дорогах області працює 370 одиниць техніки. Рух по центральних дорогах регіону обмежений не був. Є перемети та затори на трасі Київ - Харків - Довжанський, проте транспорт проїхати може. Приблизно чотирнадцять населених пунктів залишилися без електропостачання, ще десять було знеструмлено тільки частково.

За словами Шахненка, голова ХОДА Юлія Світлична дала розпорядження службам працювати в посиленому режимі. Робота в області координується. На даний момент ситуацію можна назвати контрольованою. Цієї доби на харківських дорогах працювало 295 людей. Тоді на дорогу було висипано 1560 м3 піщано-сольової суміші та 36 тон солі. Як повідомляли синоптики, сьогодні, 1 березня, в Харківській області слід очікувати сильний сніг, пориви вітру 17-22 м/с. вдень температура сягатиме від 0 до 5 градусів морозу.

Рятувальники та представники дорожніх служб закликають водіїв утриматися від поїздок без нагальної на те потреби. В протилежному випадку вони радять ретельно дотримуватися правил дорожнього руху, а також не залишати свій транспорт обабіч доріг, об не заважати комунальниками прибирати сніг.

comments powered by HyperComments