Лозівське училище культури та мистецтв отримає нову систему опалення

Четвер, 1 березня 2018, 16:03
Крім того, до навчального закладу буде закуплена нова звукова апаратура.
Лозівське училище культури та мистецтв отримає нову систему опалення

Кошти з обласного бюджету були виділені за ініціативи губернаторки Юлії Світличної під час пленарного засідання депутатів облради. Тоді було вирішено надати 100 000 гривень на закупівлю музичної апаратури, 122 00 гривень на розробку документації та проведення капремонту системи опалення, 3,5 мільйони – на проведення ремонтних робіт.

За словами директора ОКЗ «Лозівське училище культури і мистецтв» Василя Чурилова, нова сучасна музична апаратура закупитися після надходження коштів. Це згодом дозволить проводити озвучення та запис різних музичних заходів. Також, згідно планам директора, на ці гроші буде оформлена проектна документація, а до початку нового опалювального сезону має бути замінена система опалення.

Як зазначив Чуриловов, дана система не знала ремонту цілих 35 років. Самі ж приміщення вишу були холодними. А після того, як буде зроблений ремонт, заклад зможе економити 25 до 30% тепла.

Зокрема, сьогодні було вирішено виділити гроші на реконструкцію Шарівського замку. За ці кошти буде розроблений історико-архітектурний опорний план Шарівки та виготовлена виготовлення облікова документація для занесення палацово-паркового комплексу «Садиба».

comments powered by HyperComments