Цього року коштом обласного бюджету буде профінансовано реконструкцію та будівництво 200 інфраструктурних об’єктів - Світлична

Четвер, 1 березня 2018, 16:33
2018 рік стане роком будівництва на Харківщині.
Цього року коштом обласного бюджету буде профінансовано реконструкцію та будівництво 200 інфраструктурних об’єктів - Світлична

На цьому наголосила губернатор області Юлія Світлична, підбиваючи підсумки сесії обласної ради, передає прес-служба ХОДА. 

Зокрема, мова йде і про ремонт доріг, і про реконструкцію водогонів, і про енергефективність. У населенних пунктах регіону вирішуватиметься питання освітлення. 

"Будемо вирішувати цю проблему, зосереджуючись на освітленні доріг з пішохідними зонами, житлових районів, зон відпочинку та зон біля об’єктів соціальної інфраструктури. Енергія світла нарешті дійде до кожного району Харківської області", - повідомила Юлія Світлична. 

Окрім цього, заплановано подальше будівництво важливих регіональних об`єктів. Це і реконструкція філармонії, велика зала якої має відчинити свої двері вже у 2019 році. Також важливими проектами є будівництво двох станцій метрополітену і створення найсучаснішого комплексу з переробки відходів. 

"Також на продовження розвитку спортивних споруд в області буде завершено будівництво двох фізкультурно-оздоровчих комплексів – у Красноградському та Золочівському районах. У планах – створення подібних комплексів у кожному районі області. Також продовжимо роботу зі створення в районах майданчиків зі штучним покриттям для заняття футболом. Необхідні для цього кошти є. Будівництво розпочнемо, як тільки дозволять погодні умови", - сказала губернатор Харківщини. 

comments powered by HyperComments