Ведучою нового сезону Kharkiv Fashion виступить Катерина Осадча

Понеділок, 5 березня 2018, 11:06
З 29 по 31 березня в Харкові відбудеться фестиваль моди та дизайну Kharkiv Fashion.
Ведучою нового сезону Kharkiv Fashion виступить Катерина Осадча

Локація: «Харківська Школа Архітектури», вул. Конторська, 5.

«Місія Kharkiv Fashion — показати країні і світу виробничу потужність харківської дизайн-школи, допомогти молодим талантам подолати бар'єри, створити східно-українську торгову площадку для дизайнерів та виробників регіону,» — Вікторія Грецька-Миргородська, ініціатор проекту Kharkiv Fashion, керівник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради.

Особливості Kharkiv Fashion 2018

«Світське життя»

Ведучою заходу виступить чарівна Катерина Осадча — ведуча телепроекту «Світське життя» від «1+1». В рамках фестивалю Kharkiv Fashion також пройде зйомка програми телеканалу.

Start Fashion

Конкурс молодих дизайнерів Start Fashion об'єднує в Харкові творчу молодь України, дає можливість молодим талантам представити свої роботи перед експертами fashion-індустрії та вийти у світ великої моди.

Fashion Show

Kharkiv Fashion Show — покази колекцій українських дизайнерів та торгових марок. Весняний Kharkiv Fashion представить гостям головні тренди нового сезону і дасть стимул до розвитку fashion-індустрії регіону.

Design Market

На дизайн-маркеті, що проходить в рамках заходу, гості отримають унікальну можливість придбати нові колекції вітчизняних і зарубіжних виробників за спеціальними цінами.

Business Education

На семінарах, освітніх та практичних заходах, організованих спільно з харківським кластером дизайну та легкої промисловості, учасники дізнаються про методи розширення ринків збуту, збільшення продажів, а також можливості виведення продукції на український та світовий ринок.

Продовження і розвиток культурних традицій

Ще в кінці ХІХ століття, почесний громадянин Харкова, купець і меценат Федір Енуровский відкрив двері свого будинку по вулиці Конторська,5 високому мистецтву. Вистави, концерти, бали та благодійні вечори — цей маєток був колискою гармонії і краси дореволюційного Харкова.

Kharkiv Fashion збере під дахом легендарного особняка кращих представників сучасної харківської та української fashion-індустрії — всіх, хто цінує індивідуальність, нестандартність, креативність і широту мислення.

comments powered by HyperComments