Світлична передала директору готелю Ярославського Орден княгині Ольги

П'ятниця, 16 березня 2018, 13:11
15 березня губернатор Харківської області Юлія Світлична за дорученням Президента України передала Орден княгині Ольги ІІІ ступеня директору Premier Palace Hotel Kharkiv Ользі Соколенко.
Світлична передала директору готелю Ярославського Орден княгині Ольги

«У Харкові проходить велика кількість серйозних заходів, у 2017 році тут Президент України зустрів двох європейських лідерів: Президента Литви і Президента Польщі. І ці дві дуже серйозні і важливі зустрічі пройшли тут – в Kharkiv Palace», - зазначила Юлія Світлична. 

Також губернатор Харківщини нагадала, що в минулому році тут пройшло безліч міжнародних конференцій, форумів, зустрічей. 

«Дуже серйозна зустріч тягне за собою високий рівень комфорту. Цей високий рівень комфорту дає візитна картка Харкова – Kharkiv Palace», - сказала голова ХОДА.

За словами Юлії Світличної, не було б таких яскравих, комфортних, висококласних заходів, якщо б їх не забезпечував великий трудовий колектив, який робив усе на найвищому рівні: так, щоб Харків запам'ятовувався всім – і заходами, і умовами, і красою. 

«Нам дуже приємно, що найбільший інвестор Харківської області завжди з радістю приймає всі міжнародні заходи саме тут у Харкові, і бізнес-активність в Харкові стрімко зростає. І гостей у Харкові на сьогоднішній день дуже багато. Я думаю, що з такої злагодженої потужною командою, з такою впевненістю, професіоналізмом ми досягнемо не тільки такої ефективності, як у 2017 році, а наростимо її в рази», - зазначила Юлія Світлична.

На заході був присутній власник і президент DCH Олександр Ярославський, який відзначив важливість підтримки готелю з боку обласної влади.

«Хочу сказати подяки Юлії Олександрівні, яка є нашим надійним партнером на всіх заходах, тому що дуже важливо, коли тобі довіряють. І ми намагаємося виправдовувати довіру, і теж отримуємо від цього задоволення, і комфорт», - зазначив він. 

Олександр Ярославський також підкреслив, що ця нагорода – це, в першу чергу, заслуга Ольги Соколенко і всього колективу, визнання тієї копіткої роботи, яку вони проводять щодня. Про це сказала сама директор Kharkiv Palace.

«Сьогодні знаменна подія – не тільки для мене, але і для нашого колективу, тому що це визнання наших досягнень за майже вже 6 років. Я поділяю це визнання зі своєю командою, тому що досягти тих успіхів, які має сьогодні Kharkiv Palace, можливо тільки маючи дружну, кваліфіковану небайдужу команду фахівців», - сказала вона. 

Ольга Соколенко повідомила, що за час роботи в готелі прожило більше 120 тисяч осіб. Тут проходили найбільш знакові заходи для регіону. 

«Нагорода – це велика відповідальність: відповідати кожен день, кожен день створювати атмосферу для кожного гостя, який приїжджає до Харкова, і хоче знайти собі затишні комфортні умови, - це не так просто. Я дуже пишаюся колективом, тією місією, яку ми несемо і пишаюся тим, що ми не тільки є візитною карткою Харкова, але і найбільш знакові заходи національного рівня проходять у нас. Звичайно ж, ми будемо намагатися нести цю місію з гідністю і гордістю», - підсумувала Ольга Соколенко.

comments powered by HyperComments