Харків відзначили за участь в енергетичній реформі в Україні

Понеділок, 19 березня 2018, 20:37
Харків отримав подяку за ефективну співпрацю та активну участь в реалізації проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».
Харків відзначили за участь в енергетичній реформі в Україні

Церемонія нагородження проходила в рамках конференції «На шляху до енергоефективності: виклики, реформи, успіхи», яка відбулася 15 березня в Києві.

Харків приєднався до цього проекту 23 березня 2017 року після підписання меморандуму про співпрацю. За підтримки проекту профільні департаменти міської ради і комунальні підприємства міста провели низку заходів у сфері впровадження енергоефективних технологій.

Завдяки участі в проекті представники міста Харкова пройшли навчання з проведення енергетичних аудитів та отримали міжнародну сертифікацію для енергоаудиторів «ENSI». Також були проведені енергетичні аудити об'єктів бюджетної та житлової сфер, розроблені техніко-економічні обгрунтування енергетичної модернізації 60 об'єктів бюджетної сфери.

Крім того, представники міста протягом року мали можливість брати участь у різних семінарах, форумах і конференціях, присвячених енергоефективним технологіям, які проводилися в рамках проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні». За підтримки провідних міжнародних експертів у сфері енергозберігаючих технологій були реалізовувані проекти, спрямовані на зниження викидів вуглекислого газу і поліпшення навколишнього середовища в місті.

comments powered by HyperComments