У Харкові поліцейські потрапили у ДТП на рівному місці: фото

Четвер, 22 березня 2018, 16:24
Патрульні прибули на виклик та врізалися в автомобілі учасників ДТП.
У Харкові поліцейські потрапили у ДТП на рівному місці: фото

Про це повідомляється на сторінці Police Control Ukraine.

"Вчора на Академіка Павлова, при заїзді у двори, накатали лід під снігом, в результаті чорний Kyron в'їхав у Pajero. Викликали копів, приїхали через 15 хвилин, біг їм назустріч, махав руками, кричав, щоб не розганялися, а вони, як джигіти, хотіли під'їхати, ну і в'їхали в Kyron", – написав очевидець.

У прес-службі патрульної поліції підтвердили факт ДТП, зазначивши, що в аварії ніхто не постраждав. На водія складено протокол за ст 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляє SQ.

Раніше ми писали про аварію за участю поліцейських, що трапилася в Харкові в лютому. У ДТП брали участь дві машини - ВАЗ 21099 та слуджбовий TOYOTA PRIUS. Водія першого авто патрульні зупинили близько шостої ранку за порушення ПДД. Він рухався вулицею Франтішика Крала. При цьому у водія були помітні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські стали оформляти протокол правопорушення, а в цей час водій авто рушив з місця, в наслідок чого і зіткнувся зі службовою машиною. TOYOTA PRIUS отримав механічні пошкодження.

comments powered by HyperComments