У Харкові горів торгівельний центр. Жертв не було

Вівторок, 27 березня 2018, 09:21
Рятувальники змогли оперативно ліквідувати загоряння електромережі.
У Харкові горів торгівельний центр. Жертв не було

26 березня о 10:38 надійшла інформація про загоряння, яке сталося в приміщенні шестиповерхового торгівельного центру «Будинок торгівлі центральний», передає ГУ ДСНС України у Харківській області. Було встановлено, що на сходах другого поверху зайнялися силові кабелі. Площа загоряння склала 2 м2. У підвалі загорілась електрощитова, вогнем була охоплена площа в 3 м2.  

Через те, що горіли полімерні матеріали, виник небезпечний дим. Адміністрація торгівельного центру змогла евакуювати більшу частину відвідувачів та персоналу ще до прибуття пожежних. Але через дим певна кількість людей залишилась на верхніх поверхах, вони не могли покинути приміщення через задуху та погану видимість.  

Рятувальниками вмить була організована евакуація газодимозахисною службою. Так вони вивели на свіже повітря 31 людину. Загоряння було ліквідоване. Під час пожежі адміністрація закладу діяла оперативно, тому жертв та постраждалих не було. Згідно попереднім даним, загоряння виникнуло внаслідок короткого замикання.  

Нагадаємо, внаслідок надзвичайних ситуації на  Харківщині загинуло п'ятеро людей, а ще четверо отримали травми. Ще одна людина була врятована співробітниками ДСНС. 

comments powered by HyperComments