У Харкові триває Всеукраїнська виставка "Країна освіти"

Четвер, 29 березня 2018, 17:01
29-30 березня в Харкові проходить всеукраїнська онлайн-виставка «Країна освіти» - виставка освітніх установ, яка проходить на Міжнародному виставковому порталі «ExpoUniverse» 
У Харкові триває Всеукраїнська виставка "Країна освіти"

МВП «ExpoUniverse» – це масштабна віртуальна платформа для проведення різноманітних виставок, що об'єднує в єдиному інформаційному просторі людей, які живуть в різних країнах, що говорять на різних мовах, стираючи при цьому будь-які межі.

Учасники та відвідувачі онлайн виставки «Країна Освіти» можуть спілкуватися між собою, незалежно від місця розташування, двома зручними способами: з текстового чату і по відеозв'язку. 

«Країна Освіти» - це новий рівень взаємодії школярів, абітурієнтів та їх батьків з навчальними закладами та організаціями. Всі бажаючі отримати нові знання, підвищити свій кваліфікаційний рівень також зможуть знайти для себе корисну інформацію. Онлайн виставка забезпечує безпосередній контакт учасників в реальному часі.

Відвідувачі мають можливість:
• не виходячи з дому, ознайомитися з навчальними закладами, профільними курсами і молодіжними програмами України та близького зарубіжжя;
• провести бесіду онлайн і задати питання безпосередньо представникові навчального закладу (перелік спеціальностей, умови вступу і тощо);
• дізнатися про найбільш вигідних і цікавих пропозиціях від навчальних закладів.

Цей інноваційний формат ідеальний для сучасної молоді. У звичній для себе обстановці можна з'ясувати всі питання, вибрати свою майбутню професію без зайвих клопотів, зберегти свій час і зусилля.

На онлайн виставці «Країна освіти» будуть представлені учасники за напрямами:
1. Вища і середня освіта
2. Освіта за кордоном
3. IT-курси
4. Профільні курси
5. Молодіжні програми та стажування (програми обміну, стажування в компаніях, відпочинок, профільні табори)

Відвідати онлайн виставку дуже легко! Вам лише потрібно зареєструватися на порталі «https://expo-universe.com»і перейти на сторінку карти виставки «Країна Освіти», де Ви зможете ознайомитися з усіма учасниками виставки, дізнатися найактуальніші пропозиції від них і отримати відповіді на питання з текстового чату або по відеозв'язку.

Час роботи менеджерів на стенді: з 10.00 до 18.00. Організатор: МВП «ExpoUniverse». Відвідування безкоштовне!

comments powered by HyperComments