Харківській філії Укрпошти було передано 37 нових авто - Світлична

Юлія Гуш  |  Понеділок, 16 квітня 2018, 14:01
Сьогодні, 16 квітня, у Харкові “Укрпошта” проводить виставку нового автотранспорту та послуг кур’єрської доставки.
Харківській філії Укрпошти було передано 37 нових авто - Світлична

16 квітня на Привокзальній площі проходить виставка, організована Харківською регіональною філією ПАТ “Укрпошта”. На ній представлено 10 нових поштових автомобілів, серед яких наявні машини міського та районного сполучення.

"37 авто було передано харківській філії, - розповіла голова ХОДА Юлія Світлична, - це оновлення парку на 25%. І вони будуть обслуговувати не тільки місто Харків, а й сім районів Харківської області. Також вони будуть їздити і у найвіддаленіші села прикордонних районів області. І ми надзвичайно вдячні за те, що є оновлення, пожвавлення та підвищення умов праці людей - і в районах, і в місті Харкові".

За словами губернаторки, "Укрпошта" буде розвивати, у тому числі, власні логістичні можливості на території області. А також Юлія Світлична пообіцяла, що обласна влада буде цьому сприяти. Голова ХОДА зазначила, що сьогодні відбудеться зустріч зі співробітниками "Укрпошти", де буде піднята низка виробничих питань, у тому числі - питання щодо заробітної плати, покращення умов праці та надання послуг.

Під час презентації очільник Укрпошти Ігор Смілянський розповів про те, як була оновлена інфраструктура компанії за останній рік: "Коли я прийшов на цю посаду, середній вік автівки складав 12 років - зазначив він - а деяким було більше 30... Тому для водіїв це свято, коли вони можуть пересісти на щось, що заводиться з першого разу, працює на морозі і не ламається. Щодо нашої першої закупівлі, то це локальні автівки. Ми також закупили магістральні, які дозволяють нам, наприклад, доставляти відправлення вже наступного дня. Це "Мерседеси". І за цілий рік користування жодного дня автівки не стояли".

Це свідчить про те, що якісна техніка напряму впливає на якість послуг. Зокрема, Ігор Смілянський згадав програму комп’ютеризації відділень та розвиток послуги кур’єрської доставки. Вже заплановано, що до кінця червня будуть обладнані комп’ютерами всі сільські відділення «Укрпошти» в населених пунктах, де мешкає більше 2 тисяч осіб. Це все дає можливість надавати послуги більш якісно та сучасно.

comments powered by HyperComments