Цього року у харківській філії "Укрпошти" зросте зарплата - Світлична

Понеділок, 16 квітня 2018, 18:02
16 квітня керівник області зустрілася з колективом Харківської філії ПАТ «Укрпошта» та провела нараду з керівництвом підприємства.
Цього року у харківській філії "Укрпошти" зросте зарплата - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Зокрема, учасники зустрічі обговорили, як у подальшому розвиватиметься підприємство, а також шляхи покращення якості надання послуг у регіоні і створення кращих умов праці для тих, хто працює в "Укрпошті". 

Голова ХОДА Юлія Світлична та в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський зазначили, що заплановане підвищення зарплати на підприємстві вже цього року. 

Зазначимо, що питання своєчасної виплати зарплат та ліквідації боргів підприємств області перед своїми працівниками стало центральним на розширеному засіданні колегії ХОДА та представників прокуратури Харківської області.

Раніше ми писали, що 2017 року на Харківщині були підняті зарплати на великих підприємствах, повністю ліквідована заборгованість по зарплаті на 70 підприємствах області. У позитивному балансі року плюс 3000 зайнятих вакансій, зростання середньої зарплати на 39%. 

А у березні Юлія Світлична домовилася із залізничниками про соціальне забезпечення та підвищення зарплат. Як ми повідомляли раніше, губернатор пообіцяла, що вони на Південній залізниці протягом поточного року зростуть не менше, ніж на 20%. 

Нагадаємо, раніше ми зазначали, що сьогодні харківській філії Укрпошти було передано 37 нових авто. Губернатор Харківщини підкреслила, що це, фактично, оновлення 25% парку підприємства.

 

comments powered by HyperComments