Економічні показники мають відображатися на добробуті мешканців Харківщини — Світлична

Вівторок, 24 квітня 2018, 14:43
Про це Юлія Світлична розповіла під час зустрічі з представниками профспілкових організацій області.
Економічні показники мають відображатися на добробуті мешканців Харківщини — Світлична

Під час зустрічі предметом обговорень став розвиток виробництва та захист прав співробітників підприємств. Як зазначила голова ХОДА, в останні роки Харківщина може похвалитися хорошими економічними результатами, що виводить її на провідну позицію за показниками соціально-економічного розвитку серед інших регіонів.  

Зокрема, Світлична заначила, що всі досягнуті в економіці показники мають відображатися на рівні життя населення. Саме тому великим промисловим  підприємствам  надається відповідна увага з боку обласної влади, підкреслила вона.  

За словами губернаторки, сьогодні значні перспективи надає участь великих промислових  підприємств у програмах модернізації. Ще, зокрема, дозволяє їм завантажити замовленнями суміжників. 

Як зазначив заступник голови ХОДА Михайло Черняк, у січні та лютому місяці поточного року індекс промислового виробництва в області складав 103,7% (середні для України — 102,8%). Кількість працівників, зайнятих в промисловому секторі, почала зростати. 3,7 тисячі нових робочих місць було створено в минулому році. Також він пообіцяв зростання заробітної плати в поточному році.  

comments powered by HyperComments