Автомобілістам на Дергачівщині буде подарунок на свята у вигляді першої ділянки дороги на Охтирку

Четвер, 26 квітня 2018, 19:07
Роботи на першій ділянці дороги Харків – Охтирка планують завершити до кінця тижня
Автомобілістам на Дергачівщині буде подарунок на свята у вигляді першої ділянки дороги на Охтирку

«Ділянка 1,2 км перед селом Дворічний Кут (Дергачівський район) відфрезерована. Почалися роботи з укладання асфальтобетонної суміші. Роботи на цій ділянці до кінця тижня будуть завершені, – розповідає перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка. – Паралельно проходять роботи з підготовки дорожнього покриття до укладання суміші на ділянці від Богодухова до Губарівки».

Також, за його інформацією, розпочаті роботи на дорозі Київ-Харків-Довжанський. Дорожні служби працюють на ділянці від повороту на місто Куп’янськ у бік Ізюму. Відфрезеровано близько 11 км дороги.

«Окрім того, другий день вже проводяться роботи на дорозі Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка. Підприємство, яке виграло тендер, почало процес ліквідації великої ямковості. Триває підготовка до укладання асфальтобетонної суміші. Далі переходимо до Васищевого для того, щоб за тиждень підготувати. І почати вкладати вирівнювальний шар за допомогою асфальтоукладників», – сказав Сергій Пляка.

Усього на дорогах Харківської області працює 39 дорожніх бригад. 

comments powered by HyperComments